Coronavirüs Bittikten Sonra Görülmesi Gereken 7 Harika Yer

Coronavirüs Bittikten Sonra Gidilmesi Gereken 7 Harika YerCoronavirüs Bittikten Sonra Görülmesi Gereken 7 Harika Yer

Coronavirüs tatil keyfimizi epey bozdu. Bizde sizleri rahatlatacak bir coronavirüs bittikten sonra görülmesi gereken 7 yer listemizi sizlerle buluşturmak istedik. Bu yazı sayesinde bu karmaşanın sonunda iyi bir gezi planı yapmanıza yardımcı olmak istiyoruz.

Yaz mevsiminin yaklaşması ile hepimiz evlerimizden kendimizi dışarı atmak istiyoruz. Özellikle ısınan ve güzel havaların değerlendirilmesi için aklımızda pek çok yer var. Önce hangisinden başlamalıyız şeklinde değil belki de bir sıra ile hepsini görmek sizlere daha iyi gelecektir. Bu konuda tatil alternatiflerinin yanında mekan seçenekleri de sunacağız.

Coronavirüs Sonrası Gezerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Kişisel dezenfektemiz ile beraber sosyal mesafe kurallarına uymaya devam ettiğimiz sürece aslında risk yaşama olasılığınız oldukça düşük. Ayrıca el ve yüz temizliğimizi, su sabun kullanımını, kolonya kullanımını devamlı sağladığınız sürece riskten uzak kalabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken bir diğer noktada maske kullanımı. Mutlaka bu süreç bittiğinde de kalabalık alanlara girme ihtimaline karşın maskeleriniz  yanınızdan eksik etmeyin.

Coronavirüs Bittikten Sonra Görülmesi Gereken 7 Harika Yer

Bu sitemiz ile sizlere pandemi sonrasında gezmeniz için birbirinden güzel 7 yer önerisinde bulunacağız. Bu sayede tatil planlarınızı yaparken daha seçici ve planlı olabilirsiniz. Sosyal mesafeye ve temizliğinize dikkat ederek sağlıklı bir şekilde bu yerleri gezebilirsiniz. Tatilin keyfini çıkarmak için yanınızdan maskenizi eksik etmeyin.

Ölüdeniz – Muğla

Fethiyebölgesine tatile gelen misafirlerimiz plajıyla ünlü Ölüdeniz'i kesinlikle görmeleri gerekiyor. Eşsiz manzarası, kelebekler vadisi, yamaç paraşütü gibi birbirinden güzel aktiviteler ile sizleri kucaklayan bölge Ölüdeniz ile sizlere sıcacık bir deniz keyfi sunuyor. Oldukça geniş bir plaja sahip olan Ölüdeniz’de rahatlıkla denize girebilirsiniz. Yaz turizminin popüler olduğu bu bölgede yapılabilecek pek çok aktivite bulunmaktadır. 

Kurşunlu Kaplıcaları – Manisa

Ege bölgesinde görmeniz gereken bir hem sağlık hem doğa ziyaretini son noktasına kadar yaşayabileceğiniz bir yerdir. Şifa arayanların sıklıkla tercih ettiği kaplıcalar ile şifalı bir tatilin keyfine varabilirsiniz. Manisa’nın Salihli ilçesine 5 kilometre mesafede olan bu bölge yine yaz turizminde tercih edilen yerlerden birisidir.

Seferihisar – İzmir

İzmir’in cennet köşelerinden olan Seferihisar, kale içi ve marinasının yanı sıra Akkum plajı ile de misafirlerini ağırlıyor. Kale içinde birbirinden lezzetli yöresel lezzetler bulabilir, Sığacık’ta tekne turuna çıkabilirsiniz.

Bademli – Dikili - İzmir

Coronavirüs bittikten sonra görülmesi gereken 7 harika yer arasında huzuru ve insanların az gittiği yerleri arıyorsanız Bademli belki de tam aradığınız yer. Oldukça şirin olan bu köy muhteşem denizi ile sizlere eşsiz bir tatil imkanı veriyor.

Eski Datça – Muğla

Can Yücel’in de yaşadığı ve bu sayede tanınan harika bir yerleşim yeridir. Ufak sokaklarında şirin tezgahları ve sıcak insanları ile kendisini sevdiren Eski Datça, henüz mevcut yapısını bozmamışken mutlaka ziyaret edilmesi gereken yerlerden biridir.

Kayaköy – Fethiye

Fethiye bölgesinde bulunan 11. yüzyıldan beri günümüze kadar uzanan tarihi ilebir Rum köyü olarak bilinen, eski uygarlıkların kalıntıları üzerine yükselmiş bir köydür. Evliya Çelebinin Seyahatnamesinde de bahsedilen bu köyün Rumca ismi Levissi olarak geçmektedir. Farklı mimarisi ile mutlaka ziyaret edilmesi gereken yerlerden biridir.Kayaköyson zamanlarda villa sektöründe oldukça yayılmış tatil amaçlı gelen misafirlerini ağırlamaktadır. Havuzu dışarıdan görünmeyen ve balayı çiftlerinin oldukça talep ettiği yerler arasıda gelmektedir.

Saklıkent Kanyonu  - Muğla

Kalkerli yapısı ve kil toprakları ile oldukça popüler olan bir mekandır. Vadinin ortasından geçen buz gibi kaynak suyunun yanı sıra şifalı kil toprakları ile misafirlerini ağırlayan Saklıkent, Muğla’da oldukça popüler bir doğa harikasıdır. Eğer yolunuz Muğla’ya düşerse mutlaka ziyaret etmelisiniz.

BUNU PAYLAŞ
  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Favorilerim

XMüşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Konaklama Süresi0 Gece
  • Elektrik Ücreti0
  • Temizlik Ücreti0
  • Toplam0
  • Ön Ödeme0
  • Girişte Nakit Ödenecek0
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış