Genel

www.birebirvilla.com ziyaret etmeniz ve bu site aracılığıyla size sunduğumuz hizmetlerden yararlanmanız sırasında, talep ettiğiniz hizmetlere ilişkin olarak elde ettiğimiz bilgilerin ne şekilde kullanılacağı ve korunacağı, "Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartlara tabidir. 

İşbu Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası çerçevesinde bu bilgilerin doğruluğunun sizin tarafınızdan nasıl denetlenebileceği ve istediğinizde Birebirvilla.com’a başvurarak bu bilgilerin silinmesini nasıl sağlayabileceğiniz belirtilmektedir. Söz konusu bilgilerin, mevcut ve geçerli olan veri koruma düzenlemelerine uygun olarak işlenmesi ve kullanılması için gerekli olan her türlü işlem Birebirvilla tarafından yerine getirilecektir.

Birebirvilla.com’u ziyaret etmekle ve size sunduğumuz hizmetlerden yararlanmayı talep etmekle "Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartları kabul etmektesiniz.

Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikasının Amacı

Timelettings ( Baki Eroğlu ) ve ( Birebirvilla ) tüm kullanıcılarının, sunulan hizmetlerden güvenli ve eksiksiz bir şekilde yararlanabilmeleri adına site kullanıcılarının gizliliğini koruduğunu taahhüt etmektedir.

Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası, Timelettings ( Baki Eroğlu ) şahıs işletmesi tarafından işletilmekte olan www.birebirvilla.com internet sitesi ve  mobil uygulamalarının üye, ziyaretçi, kullanıcı tarafından paylaşılan kişisel verilerinin, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile tamamen uyumlu bir şekilde işlenmesi ve kullanıcılarımızı bu bağlamda bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. 

Kişisel verilerin işlenmesi ile ilgili temel kurallar 


Birebirvilla, topladığı verilerin kaynağını sorgular ve bu verilerin hukuka uygun ve dürüstlük kuralları çerçevesinde elde edilmesine önem verir. Kurum bünyesinde bulunan bütün verilerin doğru bilgi olmasına, yanlış bilgi içermemesine ve nihayet kişisel verilerde değişiklik olduğu takdirde bunları kendisine iletildiği takdirde güncellemeye önem verir.
Birebirvilla, sunduğu ve hizmet sırasında kişilerden onayını aldığı amaçlarla sınırlı şekilde verileri işler. İş amacı dışında verileri işlemez, kullanmaz ve kullandırtmaz.
Birebirvilla, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamınca topladığı verileri yasanın gereklilikleri kadar bünyesinde muhafaza eder. Buna karşın bu amaçlar ortadan kalktığında veriyi siler ya da anonimleştirir.

 

Kişisel Verilerin Toplanması

Birebirvilla, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereği kullanıcılardan kişiye özel verileri talep ederken, gerek mallarını kiralamak isteyen mal sahiplerinin, gerekse kiralamak isteyen bireylerin sorunsuz ve birbirlerine güven duyacakları  bir şekilde bir araya getirilmesini amaçlamaktadır. Firma, villa, apart ve tekne kiralamak amacıyla ya da hizmet satın almak amacıyla aşağıda sıralanan bilgilerini paylaşan kullanıcıların bu bilgilerini “Kişiye Özel Hassas Veri” olarak kabul etmiştir.

Birebirvilla.com’u kullandığınızda, sitede bir kullanıcı hesabı  oluşturduğunuzda veya burada yer alan bir formu doldurduğunuzda, hesap bilgilerinizi güncellediğinizde veya bilgi eklediğinizde veya 

ürün ve/veya hizmet satın aldığınızda veya sattığınızda veya hizmetlerimizle ilgili olarak bizimle veya diğer kullanıcılar ile iletişime geçtiğinizde ilgili verileri topluyor, işliyor ve muhafaza ediyoruz. Topladığımız başlıca kişisel veriler aşağıdaki gibidir: 

Kimlik Bilgisi: Ad-Soyad ve kimlik numaranızı içerir. Bazı hallerde, kullanıcı hesabı oluştururken veya siteyi kullanırken yaş, cinsiyet, ilgi alanlarınız ve beğendikleriniz ile ilgili bilgiler; bunlara Facebook hesabınız ile kayıt olmuşsanız Facebook'un bizle paylaşmanıza izin verdiğiniz profil bilgileriniz, arkadaş listeniz, doğum gününüz, beğenileriniz ve e-posta adresinizde dahildir.

İletişim Bilgisi: Adres, telefon numaranız ve e-posta adresiniz gibi tamamlayıcı bilgileri içerir.

Kullanıcı İşlem Bilgisi: Ürün/hizmet satışı yapma ya da satın alma işlemleri esnasında ya da sonucunda hesabınızda ortaya çıkan işlemler

İşlem Güvenliği Bilgisi: Sitede yer alan formlar aracılığıyla, üyelik oluşturduğunuz kullanıcı hesabınıza ilişkin bilgilerinizi güncelleyerek veya bilgi ekleyerek veya ürün ve/veya hizmet satın aldığınızda veya sattığınızda veya bizimle başka şekilde iletişime geçerek sunmuş olduğunuz diğer bilgiler ve bu kapsamda oluşan her türlü görüşme/yazışma içerikleri ile bunlara ilişkin kayıtlar

Finansal Bilgi: Ürün veya hizmetlerin satın alınması veya listelenmesi dahil ürünün satılması amacıyla kullanılan e-posta, telefon, fatura ve diğer bilgiler ile (vergi kimlik numarası ve diğer kimlik numaraları gibi) kargo/posta işlemleri için gerekli olan bilgiler (takip numaraları ve güncel takip bilgileri gibi) ve kullanıcıya ait banka hesap bilgileri.

Bu bağlamda, Birebirvilla, veri sahiplerinin kişisel bilgilerini, üyelik oluşturma aşamasında açık bir şekilde istemekte ve bunu,  her iki tarafında şeffaflık ve güvenilirlik ilkelerine bağlı kalmalarının olanaklı hâle getirilmesi ve kiralama işlemine konu olan malın kiralanması sürecinde doğabilecek mağduriyetlerin önüne geçmek için yapmaktadır. Birebirvilla, bünyesindeki kullanıcı verilerini, kural olarak ilgili kişilerin beyanı üzerine beyan ettiği şekilde işler ve bu  verilerin doğruluğunu araştırmak zorunda olmadığı beyan eder. Beyan edilen veriler, tarafımızca doğru kabul edilmiştir. 

Kişisel Verilerin Paylaşılması

Kişisel verilerinizi, kurum içinde veya üçüncü kişi ve firmalar ile paylaşabiliriz. Bu kişisel verilerin paylaşımı, hizmet sunmamız ve sunduğumuz hizmetlere erişmenizi sağlamamız, yasal yükümlülüklerimize uymamız, Üyelik Sözleşmesi’ni uygulamaya koymamız gereğince ilanverenler ile kullanıcılar arasında ürün ve/veya hizmet alışverişinin tamamlanmasını sağlamamız, pazarlama ve reklam faaliyetlerini gerçekleştirebilmemiz, sunduğumuz hizmetlerle ilgili hileli veya yasadışı faaliyetleri engellememiz, bunları tespit ederek en az seviyeye indirmemiz ve bunları gereği gibi soruşturabilmemiz için gerekli olabilmektedir. 

Kapsam ve Rıza

Bu Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası, kişisel verilerinizin toplanması, kullanımı, paylaşımı, muhafaza edilmesi, korunması gibi kişisel verilerin işlenmesi ile ilgili konuları ve bu kapsamda ilgili haklarınızı açıklamaktadır. Mobil cihazlar üzerinden gerçekleştirdikleriniz dahil erişim ve kullanım yönteminiz ne olursa olsun; bu politika, yayınlandığı ve kendisine atıfta bulunulan Birebirvilla’ya ait www.birebirvilla.com internet sitesi ve bağlantılı diğer internet siteleri, her türlü uygulama, ürün ve hizmet için geçerlidir. İnternet sitesindeki hizmetlerin kullanımı veya site üzerinde hesap oluşturulması, kabul ettiğiniz bu Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası ve Üyelik Sözleşmesi'ne tabidir. Sitemizi, hizmetleri kullanmaya devam ederek veya hesap oluşturarak Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası ve Üyelik Sözleşmesi'ni kabul 

etmeniz; bu Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası’nda sizlere verdiğimiz bilgilendirmeye dayanarak kişisel verilerinizi hizmet sunabilmemiz için gerektiği ölçüde ve açıklandığı şekilde toplamamıza, kullanmamıza, paylaşmamıza, muhafaza etmemize ve korumamıza özgür iradenizle ve açık şekilde verdiğiniz rızanızı göstermektedir. Sizden istenen bilgilerinize hizmet sunmak üzere ihtiyaç duyulduğu için; söz konusu bilgileri bizimle paylaşmamanız halinde, hizmetlerimizin tümünü tamamen ve eksiksiz şekilde sunmamız mümkün olmayabilir. Ölüdeniz mah.Stad Caddesi Ramiz Coşkun dükkan evleri No: Z/4  adresinde faaliyet gösteren Timelettings ( Baki Eroğlu )  hizmetlerin sunulması kapsamında veri sorumlusunun bilgisi dahilinde kişisel verilerinizi işleme amaç ve vasıtalarını belirlerken, global gizlilik standartları ile kişisel verilerin korunmasına ilişkin yürürlükte bulunan yasal düzenlemelere uymaktadır.

Çerez Politikası 

Birebirvilla Çerez Politikası, www.birebirvilla.com platformu ve bu platform adına yürütülmekte olan web siteleri, üçüncü taraf konumundaki web siteleri (Facebook, Instagram ve Twitter gibi) ve bu web siteleri üzerinden erişilen siteler için geçerlidir.

Birebirvilla Platformu kullanıcıları, platforma bağlı siteleri kullandıklarında, geçerli Çerez Politikası’nın kullanılmış olduğuna onay vermiş sayılır. Kullanıcıların, çerezlerin bu şekilde kullanılmasını istememesi hâlinde, tarayıcı ayarlarını düzenlemek ve www.birebirvilla.com kullanmamak kendi yükümlülüklerindedir.

Çerez (Cookie) Nedir?

Çerez (Cookie), Birebirvilla ve bağlı web siteleri kullanıcılarına daha iyi hizmet verebilmek ve onlara daha hızlı ve kolay ulaşabilmek adına topladığımız bilgi parçacıklarıdır. Birebirvilla, kullanıcılarından edindiği bu bilgileri,, kullanıcılarının beklenti ve arayışlarını kavrayarak  her bir kullanıcısına özel hizmet sunabilmek amacıyla kullanır.

Hangi Çerezler Kullanılmaktadır?

Bu site Google Inc. (“Google”) tarafından sağlanan bir mantıksal analiz hizmeti olan Google Analytics ve reklam hizmeti olan Google AdWords ve Double Click kullanmaktadır. Google Analytics, web sitesi sahibinin, kullanıcıların siteyi nasıl kullandıklarını analiz etmesine yardımcı olmak ve Google’ın da hizmetlerini sürdürmesini sağlamak amacıyla “çerezler” ve diğer kimlik tanımlayıcıları kullanmaktadır. Web sitesini kullanımınızla ilgili üretilen bilgiler (IP adresiniz de dahil olmak üzere) Google’ın farklı ülkelerde bulunabilen sunucularına iletilecek ve buralarda Google tarafından işlenecektir. Google bu bilgileri web sitesini kullanımınızı değerlendirmek, web sitesi sahipleri için web sitesi aktivitesi hakkında raporlar oluşturmak ve web sitesi aktivitesi ve internet kullanımı ile ilgili başka hizmetler sağlamak (örneğin kullanıcı kategorileri oluşturmak) amacıyla kullanacaktır. Google Analytics Hizmetleri için bilgilerinizin kullanılmasını istemiyorsanız, şu linkte yer alan talimatları izleyerek Google Analytics kapsamının dışına çıkmayı talep edebilirsiniz.

Bu site  Yandex Reklamcılık Hizmetleri LTD. ŞTİ. (“Yandex”) tarafından sağlanan bir mantıksal analiz hizmeti olan Yandex Metrica’yı kullanmaktadır. Yandex Metrica, web sitesi sahibinin, kullanıcıların siteyi nasıl kullandıklarını analiz etmesine yardımcı olmak amacıyla “çerezler” ve diğer kimlik tanımlayıcıları kullanmaktadır. Yandex’in bu hizmeti verebilmesi için bilgisayarınıza çerezler yerleştirilmektedir.

Bu site Facebook Inc. (“Facebook”) tarafından sağlanan bir mantıksal analiz hizmeti olan Facebook Pixel’i kullanmaktadır. Facebook Pixel, web sitesi sahibinin reklam içeriklerin hedeflenebilmesi ve optimize edilebilmesine yardımcı olmak amacıyla “çerezler” ve diğer kimlik 

tanımlayıcıları kullanmaktadır. Facebook’un bu hizmeti verebilmesi için bilgisayarınıza çerezler yerleştirilmektedir.

Tarayıcınız üzerinde uygun ayarları seçerek çerezlerin kullanılmasını reddedebilirsiniz, fakat bunu yaptığınız takdirde bu web sitesini tam işlevli bir biçimde kullanamayabileceğinizi lütfen unutmayınız. Bu web sitesini kullanarak sizin hakkınızdaki bilgilerin yukarıda ortaya konan şekiller ve amaçlar doğrultusunda Google, Yandex, Facebook tarafından işlenmesine onay veriyorsunuz.

Neden Çerezler Kullanılmaktadır?

Kullanıcılarının kısa dönemli villa, apart ve transfer hizmetlerinden en etkin ve verimli şekilde yararlanması amacını güden Birebirvilla, her bir kullanıcının bu hizmetlerden farklı ve kendine özgü beklentilerinin olduğunun bilincindedir. Birebirvilla bu bilinçle, müşteri deneyimlerini etkinleştirmek ve spesifize etmek için çerezler kullanmaktadır. Kullanılan çerezler ile kullanıcı deneyimleri depolanacak ve daha efektif bir hizmet sunulmasına çalışılacaktır.

Çerez Tercihlerinizi Nasıl Yönetebilirsiniz?

İnternet kullanıcılarının, çerez tercihlerini yönetmek kendi denetimlerindedir.  Genel olarak internet tarayıcıları çerezleri otomatik olarak kabul etmektedir. Kullanıcılar, tarayıcı ayarlarında gerekli düzenlemeleri yaparak çerez kullanımını denetleyebilmektedir. Çerez kullanımını iptal ettiğiniz takdirde, bu durum ziyaret ettiğiniz ve edeceğiniz web sitelerindeki deneyiminizi etkileyecektir. Kullanıcılar, çerez yönetimini daha ayrıntılı bir şekilde öğrenebilmek için tarayıcılarının talimat ve yardım seçeneklerinden yararlanabilir.

Rıza ve Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası’ndaki Değişiklikler

Birebirvilla, Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası ile kullanıcılarına Çerez kullanımına ilişkin doğru bilgilendirme yapmak ve Çerez tercihleri hakkında kullanıcıların daima haberdar edilmesini gözetmektedir. Bu bağlamda, Web Sitesi ve bağlı siteler kullanıcılarının, Çerez kullanımına rıza gösterdikleri ve bilgi sahibi oldukları kabul edilmektedir. Değerli Birebirvilla Platformu kullanıcılarının, çerez tercihlerini denetleme ve değiştirme hakları daima saklıdır.

Hangi Haklara Sahipsiniz?

Birebirvilla  ve bağlı web siteleri, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun “İlgili Kişinin Hakları” başlıklı 11. Maddesi’nde yer alan tüm maddelerinin kullanıcıları için geçerli olduğunu taahhüt eder. 

İlgili kanunun belirtilen maddesi uyarınca :

(1) Kişisel veri sahibi, Tatilde Kirala veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, 

e) Kanunun 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme

haklarına sahiptir.

g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme

ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir.

Fethiye Ticaret Odası 12015 sicil numarasına kayıtlı, Ölüdeniz Mah. Stad caddesi Ramiz Coşkun dükkan evleri no: 2/Z4 adresinde bulunan Timelettings ( Baki Eroğlu ) KVKK kapsamında Veri Sorumlusu’dur.

Birebirvilla tarafından atanacak Veri Sorumlusu Temsilcisi, yasal altyapı sağlandığında Veri Sorumluları Sicilinde ve bu belgenin bulunduğu internet adresinde ilan edilecektir.

Kişisel Veri Sahipleri, sorularını, görüşlerini veya taleplerini aşağıdaki iletişim kanallarından herhangi birisine yöneltebilir: 

E.posta: info@birebirvilla.com

Telefon: 0531 782 37 36

Santral: 0252 616 74 46

Şirketimiz, iletilen taleplere, gerekçeli olmak ve 30 gün içinde cevap vermek kaydıyla olumlu/olumsuz yanıtını, yazılı veya dijital ortamdan verebilir. Taleplere ilişkin gerekli işlemlerin ücretsiz olması esastır. Ancak işlemlerin bir maliyet gerektirmesi halinde, Şirketimiz, ücret talebinde bulunma hakkını saklı tutar. Bu ücretler, Kişisel Verilerin Korunması Kurulu tarafından, Kişisel Verilerin korunması Kanunu’nun 13. maddesine göre belirlenen tarife üzerinden belirlenir.

Favorilerim

    Favoriler(0)