Villa Desena 1
Villa Desena 1, Ölüdeniz'in Ovacık bölgesinde bulunan 4 yatak odalı, 8 kişi kapasiteli özel havuzlu ve jakuzili tatil villasıdır. Geniş bahçe ve havuz alanı ile ailenizle rahat edebileceğiniz bir alana sahip villamız babadağ eteklerinde bulunmaktadır. Villamız Ölüdeniz plajına 4 km, eğlence mekanları, alışveriş mağazaları ve restoranların bulunduğu Hisarönü merkeze 2 km mesafededir. Fethiye merkeze 7 km mesafede bulunan villamızda tatilinizi huzurlu ve güvenli bir şekilde geçirebilirsiniz. Villamızın hemen yanında aynı özelliklere sahip Villa Desena 2 bulunmaktadır. Tatillerini aynı zamanda geçirmek isteyen kalabalık aile grupları isterlerse bu villayıda kiralayabilirler.
Genel özellikler
4 odalı 3 katlı tripleks villa
Özel havuzlu ve özel bahçeli
4 yatak odası ve 1 oturma odası
4 banyolu
Konaklayabilecek kişi sayısı: 8 kişi
Evin iç özellikleri
Giriş katı
Salon: Özenle döşenmiş açık mutfaklı salon, modern koltuklar, yemek masası, Led tv, bebek sandalyesi, uydu alıcısı ve klima bulunmaktadır.
Mutfak: Açık planlı mutfak, 8 kişi ve daha fazla kişiye yetecek kadar mutfak malzemeleri, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, fırın, ocak, buzdolabı, mikrodalga fırın, çaydanlık ve kettle bulunmaktadır.
Balkon: Salondan havuz ve bahçe'ye çıkış kapısı mevcuttur.
Not: İnternet kullanımı bölgenin alt yapısı nedeni ile mailler, sosyal medya siteleri, haber siteleri vb. konularda yeterli olup film, video izleme gibi kullanımlarda yeterli değildir.
Not: Villamızın bulunduğu bölge içerisindeki alt yapı ve üst yapı çalışmalarından dolayı elektrik, su vb kesintiler yaşanabilmektedir, bu durum sadece bu villamız ile alakalı olmayıp bölge içerisindeki bütün villalarımız için de geçerlidir.
Birinci kat
1.Yatak odası: Çift kişilik yatak, ebeveyn banyosu, klima ve elbise dolabı bulunmaktadır.
2.Yatak odası: Çift kişilik yatak, klima, elbise dolabı ve bebek yatağı bulunmaktadır.
3.Yatak odası: İki adet tek kişilik yatak, klima ve elbise dolabı bulunmaktadır.
Banyo: Koridordadır. İçerisinde duş ve wc bulunmaktadır.
Çatı Katı:
4.Yatak odası: Çift kişilik yatak, jakuzi, klima, bebek yatağı, makyaj masası, Lcd tv, oturma grubu, elbise dolabı ve babadağ manzaralı teras bulunmaktadır.
Not : Doğa ile iç içe konuma sahip olan tüm villalarımızda düzenli olarak ilaçlama yapılır. Buna rağmen çevrede haşere vb. bulunma ihtimali vardır. Havuzu korunaklı villalarımızda kesinlikle %100 görünmememe garantisi vermemekteyiz. Bu villalarımızda her zaman %10 sakınma payı mevcuttur. Sitemizde bulunan villa fotoğraflarının, görüntüyü ekrana sığdırmak için ’Geniş Açılı Lens’ ile çekilmektedir. Bu sebeple resimlerdeki objeler, gerçek boyutlarından daha büyük veya küçük görünebilmekte.
Diğerleri: Bütün odalarda ve salonda klima mevcuttur. Ayrıca villada ütü, ütü masası ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır.
Hasar depozitosu: Giriş işlemleri sırasında 1.000 TL hasar depozitosu alınır. Çıkış günü villada herhangi bir kayıp, kırık, dökük vs. olmadığında hasar depozitosu tarafınıza iade edilir.
DEPOZİTO VE EK ÜCRETLER
KURALLAR
YÜZME HAVUZ BİLGİLERİ
ÇOCUK HAVUZU BİLGİLERİ
GENEL ÖZELLİKLER
- Full eşyalı ve mobilyalı
- Klima
- Doğa manzarası
- Ebeveyn banyosu
- Özel yüzme havuzu
- Yedek yastık ve çarşaf
- İnternet bağlantısı
- Barbekü (Mangal)
- Oda İçinde Jakuzi
- Teras
- Balkon
- Çamaşır makinesi
- Buzdolabı
- Çamaşır kurutmalık
- Bulaşık makinesi
- Ocak
- Saç kurutma makinası
- Fırın
- Mikrodalga fırın
- Otopark alanı
- Park Yatağı
- Wifi
- Ütü ve ütü masası
- Özel bahçeli
- Su ısıtıcı / Kettle
- Lcd televizyon
- Tencere seti
FİYATA DAHİL OLANLAR
Başlangıç | Bitiş | Fiyat (₺) | |
---|---|---|---|
![]() | 01/04/2022 | 30/04/2022 | 7.000 TL |
![]() | 01/05/2022 | 31/05/2022 | 9.450 TL |
![]() | 01/06/2022 | 30/06/2022 | 14.000 TL |
![]() | 01/07/2022 | 31/07/2022 | 21.000 TL |
![]() | 01/08/2022 | 31/08/2022 | 21.000 TL |
![]() | 01/09/2022 | 30/09/2022 | 14.000 TL |
![]() | 01/10/2022 | 31/10/2022 | 10.500 TL |
![]() | 01/11/2022 | 30/11/2022 | 7.000 TL |
- Dolu
- Ödeme Bekliyor
- Müsait
- Giriş-Çıkış