Villa Orman
Villa Orman, Fethiye, Hisarönü merkezde bulunan 5 yatak odalı 10 kişilik özel havuzlu geniş aile villasıdır. Doğa ile iç içe bulunan villamızda ailenizle ve sevdiklerinizle rahat ve huzurlu bir tatil geçirebilirsiniz. Alışveriş mağazaları, eğlence mekanları ve çocuklar için lunaparkın bulunduğu Hisarönü merkeze yürüme mesafesindedir. Villamız Dünya'ca ünlü Ölüdeniz plajına 3 km, Fethiye merkeze ise 7 km mesafede bulunmaktadır.
Genel özellikler
5 odalı 3 katlı Tripleks Villa
Özel havuzlu ve özel bahçeli
5 yatak odası ve 1 oturma odası
5 banyolu
Konaklayabilecek kişi sayısı: 12 kişi
Evin iç özellikleri
Giriş katı
Salon: Özenle döşenmiş salon, modern koltuklar, 10 kişilik yemek masası, Led tv, uydu alıcısı, dvd player, playstation 3 ve klima bulunmaktadır.
Mutfak: Açık planlı mutfak, 10 kişi ve daha fazla kişiye yetecek kadar mutfak malzemeleri, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın, ocak, buzdolabı, mikrodalga fırın, ekmek kızartma makinesi, çaydanlık ve kettle bulunmaktadır.
Wc: Salonda bulunmaktadır.
Balkon: Havuz ve bahçe manzaralı balkondur. 10 kişiye yetecek kadar masa ve sandalye bulunmaktadır.
Not: İnternet kullanımı bölgenin alt yapısı nedeni ile mailler, sosyal medya siteleri, haber siteleri vb. konularda yeterli olup film, video izleme gibi kullanımlarda yeterli değildir.
Zemin kat:
1. Yatak odası: Çift kişilik yatak, ebeveyn banyo, elbise dolabı ve klima bulunmaktadır. Odanın içerisine yapılmış bir tane daha oda var içerisinde ranza bulunmaktadır.
2. Yatak odası: Tek kişilik iki yatak, elbise dolabı ve klima bulunmaktadır.
Banyo: Koridordadır. İçerisinde duş ve wc bulunmaktadır.
Birinci kat
3. Yatak odası: Çift kişilik yatak, ebeveyn banyo, elbise dolabı ve klima bulunmaktadır.
4. Yatak odası: Tek kişilik iki yatak, elbise dolabı ve klima bulunmaktadır.
Banyo: Koridordadır. İçerisinde duş ve wc bulunmaktadır.
Çatı katı
5. Yatak odası: Çift kişilik yatak, ebeveyn banyo, elbise dolabı, klima ve bahçe ve doğa manzaralı teras bulunmaktadır.
Diğerleri: Bütün odalarda ve salonda klima mevcuttur. Ayrıca villada ütü, ütü masası ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır.
Hasar depozitosu: Giriş işlemleri sırasında 500 TL hasar depozitosu alınır. Çıkış günü villada herhangi bir kayıp, kırık, dökük vs. olmadığında hasar depozitosu tarafınıza iade edilir.
Dış özellikler
Mangal alanı, şezlong, şemsiye, bahçe mobilyaları ve güneşlenme terası bulunmaktadır.
DEPOZİTO VE EK ÜCRETLER
KURALLAR
YÜZME HAVUZ BİLGİLERİ
ÇOCUK HAVUZU BİLGİLERİ
GENEL ÖZELLİKLER
- Duşakabin
- Full eşyalı ve mobilyalı
- Klima
- Güneş enerjili
- Doğa manzarası
- Ebeveyn banyosu
- Havuz ve bahçe bakımı
- Özel yüzme havuzu
- Yedek yastık ve çarşaf
- Uydu yayını
- Açık otopark
- Barbekü (Mangal)
- Beyaz eşya
- Tripleks
- Teras
- Çocuk havuzu
- Balkon
- Yemek masası
- Çamaşır makinesi
- Buzdolabı
- Çamaşır kurutmalık
- Bulaşık makinesi
- Ocak
- Saç kurutma makinası
- Fırın
- Mikrodalga fırın
- Otopark alanı
- Her odada klima
- Bahçe mobilyası
- Wifi
- Ütü ve ütü masası
- Dvd oynatıcı
- Özel bahçeli
- Su ısıtıcı / Kettle
- Ekmek kızartma makinesi
- Lcd televizyon
- Tencere seti
- Çatal bıçak seti
FİYATA DAHİL OLANLAR
Başlangıç | Bitiş | Fiyat (₺) | |
---|---|---|---|
![]() | 01/03/2021 | 12/05/2021 | 3.250 TL |
![]() | 13/05/2021 | 15/06/2021 | 7.500 TL |
![]() | 16/06/2021 | 15/09/2021 | 13.500 TL |
![]() | 16/09/2021 | 30/09/2021 | 7.500 TL |
![]() | 01/10/2021 | 31/12/2021 | 3.250 TL |
- Dolu
- Ödeme Bekliyor
- Müsait
- Giriş-Çıkış