Palm Beach Apart E2
















- KAPASİTE4 KİŞİ
- BANYO & WC1 ADET
- YATAK ODASI2 ADET
- OTOPARK1 Araç
- KLİMAVAR
- YÜZME HAVUZUORTAK
- Sağlık Merkezi UzaklıkÇalış Sağlık Ocağı400 m
- Plaja UzaklıkÇalış Plajı600 m
- Restaurantlara UzaklıkRestaurant Uzaklık900 m
- Markete UzaklıkYudum Market700 m
- Merkeze UzaklıkÇalış Merkez1.0 km
- Otogara UzaklıkFethiye Otogar6.1 km
- Havalimanına UzaklıkDalaman Havaalanı51.8 km
- Havalimanına UzaklıkAntalya Havaalanı204 km
Apart Açıklaması
Palm Beach Apart E2, Dünya'nın en iyi güneş batışının yaşandığı Çalış plajına yalnızca 50 metre mesafede bulunan 2 yatak odalı 4 kişilik yazlık dairedir. Dairemizde misafirlerimizin ihtiyaç duyabileceği her türlü malzeme bulunmaktadır. Site içerisinde bulunan dairemiz Fethiye merkeze 3 km, çocuklar için geniş bir alana sahip şehit fethi bey parkına 2 km mesafededir. Ayrıca Çalış su sporları meraklıları içinde oldukça ideal bir bölgedir.
Not: Minimum konaklama süresi altındaki rezervasyonlarda ekstra temizlik ücreti talep edilmektedir.
Evin iç özellikleri
Giriş katı
Salon: Özenle döşenmiş açık mutfaklı salon, modern koltuklar, 4 kişilik yemek masası, tv, uydu alıcısı, dvd player ve klima bulunmaktadır.
Mutfak: Açık planlı mutfak, 4 kişi ve daha fazla kişiye yetecek kadar mutfak malzemeleri, çamaşır makinesi, fırın, ocak, buzdolabı, mikrodalga fırın, ekmek kızartma makinesi, çaydanlık ve ketle bulunmaktadır.
1. Yatak odası: Çift kişilik yatak, klima, elbise dolabı ve balkon bulunmaktadır.
2. Yatak odası: Tek kişilik ikili ranza, klima ve elbise dolabı bulunmaktadır.
Banyo: Bağımsız bir banyo'dur. İçerisinde duş ve wc bulunmaktadır.
Balkon: Havuz ve bahçeye bakan büyük geniş balkon mevcuttur. 4 kişiye yetecek kadar masa ve sandalye bulunmaktadır.
Diğerleri: Bütün odalarda ve salonda klima mevcuttur. Ayrıca dairede ütü, ütü masası ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır.
Hasar depozitosu: Giriş işlemleri sırasında 1000 TL hasar depozitosu alınır. Çıkış günü apartda herhangi bir kayıp, kırık, dökük vs. olmadığında hasar depozitosu tarafınıza iade edilir.
Not: Doğa ile iç içe konuma sahip olan tüm villalarımızda düzenli olarak ilaçlama yapılır. Buna rağmen çevrede haşere vb. bulunma ihtimali vardır. Havuzu korunaklı villalarımızda kesinlikle %100 görünmeme garantisi vermemekteyiz. Bu villalarımızda her zaman %10 sakınma payı mevcuttur. Sitemizde bulunan villa fotoğraflarının, görüntüyü ekrana sığdırmak için ’Geniş Açılı Lens’ ile çekilmektedir. Bu sebeple resimlerdeki objeler, gerçek boyutlarından daha büyük veya küçük görünebilmekte.
Dış özellikler
Şezlong, şemsiye, bahçe mobilyaları, güneşlenme terası, çocuk havuzu ve araç park alanı bulunmaktadır.






Başlangıç Tarihi | Bitiş Tarihi | Haftalık Fiyat | Gecelik Fiyat |
---|---|---|---|
1 Mayıs 2023 | 31 Mayıs 2023 | 8.900₺ | 1.271₺ |
Minimum Kiralama : 5 Gece | |||
1 Haziran 2023 | 30 Haziran 2023 | 10.200₺ | 1.457₺ |
Minimum Kiralama : 5 Gece | |||
1 Temmuz 2023 | 31 Ağustos 2023 | 14.000₺ | 2.000₺ |
Minimum Kiralama : 5 Gece | |||
1 Eylül 2023 | 30 Eylül 2023 | 10.200₺ | 1.457₺ |
Minimum Kiralama : 5 Gece | |||
1 Ekim 2023 | 31 Ekim 2023 | 8.900₺ | 1.271₺ |
Minimum Kiralama : 5 Gece |