Villa Gora 12
Villa Açıklaması
Fethiye'nin doğayla iç içe, huzurlu ve sakin yaşam alanlarından biri olan Kargı Mahallesi'nde konumlanan Villa Gora 12, modern mimarisi, geniş kullanım alanları ve lüks detaylarıyla unutulmaz bir villa tatili sunmaktadır. 4 yatak odası, 3 banyosu ve 8 kişilik konaklama kapasitesi sayesinde kalabalık aileler, arkadaş grupları ve birlikte konforlu bir tatil geçirmek isteyen misafirler için ideal bir seçenektir. Özel yüzme havuzu, jakuzi, geniş bahçesi ve doğa manzarasıyla Villa Gora 12, Fethiye'de huzur dolu bir tatil arayan misafirlerin beklentilerini fazlasıyla karşılamaktadır. Doğanın eşsiz atmosferi içerisinde yer alan Villa Gora 12, şehir hayatının stresinden uzaklaşmak isteyen misafirlerine sessiz, güvenli ve keyifli bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Yemyeşil doğa ile çevrili konumu sayesinde sabah kuş sesleri eşliğinde uyanabilir, gün boyunca temiz havanın tadını çıkarabilir ve Akdeniz'in huzur veren atmosferinde dinlenebilirsiniz. Fethiye'nin merkezine ve bölgenin önemli turistik noktalarına kolay ulaşım sağlayan villa, hem sakinlik hem de merkezi konum avantajını bir arada sunmaktadır.
Evin iç özellikleri
Salon: Özenle döşenmiş açık mutfaklı salon, klima, modern koltuklar, 6 kişilik yemek masası, Led tv, uydu alıcısı ve havuza açılan kapısı bulunmaktadır.
Mutfak:Açık planlı mutfak, 8 kişi ve daha fazla kişiye yetecek kadar mutfak malzemeleri, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, fırın, ocak, buzdolabı, çaycı, kahve makinesi , tost makinesi , mikrodalga fırın , çaydanlık ve kettle bulunmaktadır.
Yatak odaları
1.Yatak odası: Çift kişilik yatak, klima, ebeveyn banyo,jakuzi,komodin, elbise dolabı ve balkon bulunmaktadır.
2.Yatak odası: Çift kişilik yatak, klima, makyaj masası, komodin, elbise dolabı ve balkon bulunmaktadır.
3.Yatak odası:Tek kişilik iki tane yatak, klima, komodin, elbise dolabı ve havuza açılan balkon kapısı bulunmaktadır.
3.Yatak odası:Tek kişilik iki tane yatak, klima, komodin, elbise dolabı ve havuza açılan balkon kapısı bulunmaktadır.
Hasar depozitosu: Giriş işlemleri sırasında 7.000 TL hasar depozitosu alınır. Çıkış günü villada herhangi bir kayıp, kırık, dökük vs. olmadığında hasar depozitosu tarafınıza iade edilir.
Not:Doğa ile iç içe konuma sahip olan tüm villalarımızda düzenli olarak ilaçlama yapılır. Buna rağmen çevrede haşere vb. bulunma ihtimali vardır. Havuzu korunaklı villalarımızda kesinlikle %100 görünmeme garantisi vermemekteyiz. Bu villalarımızda her zaman %10 sakınma payı mevcuttur.Sitemizde bulunan villa fotoğraflarının, görüntüyü ekrana sığdırmak için ’Geniş Açılı Lens’ ile çekilmektedir. Bu sebeple resimlerdeki objeler, gerçek boyutlarından daha büyük veya küçük görünebilmekte.
KURALLAR
Minimum Kiralama
3 Gece
İptal Politikası
Giriş Saati
16:00
Çıkış Saati
10:00
Elektrik - Su
Fiyata Dahil
Kapora ödemesi
% 20
Hasar Depozitosu
7.000 ₺
YÜZME HAVUZU BİLGİLERİ
Yüzme Havuzu
Özel
Yüzme Havuzu Tipi
Dikdörtgen
Tam Korunaklı Havuz
Korunaklı Değil
Yüzme Havuzu Derinlik
1.5 m
Yüzme Havuzu Uzunluk
8 m
Yüzme Havuzu Genişlik
4 m
GENEL BİLGİLER
Buzdolabı
Açık otopark
Özel bahçeli
Park Yatağı
Bulaşık makinesi
Ebeveyn banyosu
Full eşyalı ve mobilyalı
Barbekü (Mangal)
Veranda
Oda İçinde Jakuzi
İnternet bağlantısı
Teras
Balkon
Klima
Lcd televizyon
Mikrodalga fırın
Fırın
Otopark alanı
Ocak
Şehir manzaralı
Çamaşır kurutmalık
Çamaşır makinesi
Özel yüzme havuzu
Sauna
Ütü ve ütü masası
FİYATA DAHİL OLANLAR
Elektrik Kullanımı
Su Kullanımı
İnternet
Havuz ve Bahçe Bakımı
Tüpgaz
EV KURALLARI
İçeride Sigara İçilmez
Evcil Hayvan Giremez
Parti Düzenlenemez
Çocuklara Uygun (3-12)
Bebeklere Uygun (0-2)
Kayıt Dışı Ek Misafir Kabul Edilmez
| Başlangıç Tarihi | Bitiş Tarihi | Haftalık Fiyat | Gecelik Fiyat |
|---|---|---|---|
| 21 Haziran 2026 | 26 Haziran 2026 | 105.000₺ | 15.000₺ |
| Minimum Kiralama : 3 Gece | |||
| 27 Haziran 2026 | 8 Temmuz 2026 | 133.000₺ | 19.000₺ |
| Minimum Kiralama : 3 Gece | |||
| 9 Temmuz 2026 | 31 Ağustos 2026 | 154.000₺ | 22.000₺ |
| Minimum Kiralama : 3 Gece | |||
| 1 Eylül 2026 | 8 Eylül 2026 | 119.000₺ | 17.000₺ |
| Minimum Kiralama : 3 Gece | |||
| 9 Eylül 2026 | 20 Eylül 2026 | 94.500₺ | 13.500₺ |
| Minimum Kiralama : 3 Gece | |||
| 21 Eylül 2026 | 31 Ekim 2026 | 59.500₺ | 8.500₺ |
| Minimum Kiralama : 3 Gece | |||
10
Müsait10
Dolu10
Opsiyonda10
Giriş / Çıkış




