Kalkan'da Gezilecek Yerler - BirebirvillaKalkan'da Gezilecek Yerler

Kalkan’da Gezilecek Yerler

Antalya denilince akla gelen en güzel tatil beldelerinden biri olan Kalkan, tarihiyle, doğal güzellikleriyle, denizi ile birlikte çok güzel şehirlerden biridir. Gezilmesi istendiğinde, ev sahipliği yapacak en büyük nitelikte adreslerden biri olarak siz de Kaş, Kalkan taraflarında harika geziler içerisinde olabilirsiniz. Hem tarihi güzellikleriyle hem de doğal güzellikleriyle beraber çok sayıda gezilecek yere sahip olan bu adreste, nefis geziler içerisinde olabilir, harika doğal güzellikler içerisinde de tatiller yapabilirsiniz.

Antalya Kaş ilçesinde tatil beldesi neresi var denilince ilk akla gelen adreslerden biridir Kalkan... "Dünyada, yıldızlara en yakın yer" sözünün işaret gösterildiği adreslerden biridir. Genel olarak İngiliz turistlerinin yoğun rağbet gösterdiği Kalkan’da gezilecek yerler olarak birçok antik kent, plaj ya da doğal güzellikler olarak seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

 

Antik Kentlerde Gezintiye Çıkın

Antik kent gezeceğim diyenlerin adresi olan Kalkan’da, nefis Kalkan tatil beldesinde, tatili boyunca gelebileceğiniz onlarca antik kent bulunmaktadır. Birkaç tanesine vakit ayırabilir olsanız da merkezde bulunan Antiphellos, Kalkan-Fethiye yolu üzerinde bulunan Patara Antik kenti ya da Kınık Köyünde Xanthos Antik Kenti gidilmesi gerek adresler arasındadır. Ayrıca Kekova’da yer alan Simena Antik Kentinde de harika gezintiler içerisinde olabilirsiniz.

Bir başka açıdan da Kalkan’da gezilecek yerler olarak baktığınızda, faydalanabileceğiniz plajlar bulunmaktadır. Tadına doyamayacağınız kadar güzel Kaputaj planı, buranın en ünlü plajlarından biridir. Gezilerek görülerek tadına doyamayacağınız bu plaj dışında da Kaş merkezde bulunan Büyük Çakış plajı, küçük çakıl plajı gibi plajlarda keyifle güneşlenebilirsiniz.

 

Kalkan Tatilinizde Doğal Güzellikleri Es Geçmeyin

Kalkan tatilinizi sadece yaz tatili olarak nitelendirmemelisiniz. Aynı zamanda doğal güzellikleriyle beraber de iç içe kalacağınız şekilde harika bir tatil süresi boyunca keyif alabilirsiniz. Tatil süresi boyunca planlarınız arasında doğal güzellikleri de ekleyerek Kalkan gibi güzel bir yerde, ne kadar özel ve nezih doğal güzellikler olduğunu da yaşarken görebilirsiniz.

Güvercinlik Mağarası, Bezirgân Yaylası, Gömbe Yaylası, Mavi Mağara gibi adresler en çok keşfedeceğiniz adresler arasında yer alır. Tatil beldesinde bu gibi doğal güzellikler, en çok gördükçe mutlu olacağınız adresler arasında yer alır.

Kalkan’a gidiliyorsa eğer, Saklıkent Kanyonu görmeden de gitmemek gerekir. Eşsiz bir yolculuk noktasında güzel bir cennet adresi olan bu Kanyonunda da harika bir yolculuğa çıkmış olabilirsiniz.

Çukurbağ Yarımadası, Üçağız, Patara ve Limanağzı gibi adresler de yine doğal güzellikleriyle beraber ön planda olan adresler arasındadır. Keyifli bir tatil geçirme noktasında sizlerde tatilinizi Kalkan gibi güzelliğiyle meşhur bir yerde yapacaksanız; es geçemeyeceğiniz kadar güzel adreslerde bulunabilirsiniz.

Antalya, kendi başına turistlerin yaz ve kış fark etmeksizin tercih ettiği adreslerden biri olurken günümüzde de yazlık olarak gidildiğinde, tatil beldesi olarak Kalkan gibi cennet güzelliğe sahip yerlerde harika doğal güzellikler içerisinde yer alarak, çok sayıda gezilecek yerle beraber harika bir tatil planı içinde olabilirsiniz.

Yaz tatilinizi Kalkan da yapmak istediğinizde sizeKalkan kiralık villatatilini kesinlikle tavsiye ediyoruz. Deniz manzaralı villalarda tatil yapmak insanı unutamayacağı bir tatilin perdelerini aralıyor. Siz de ailenizle ve sevdiklerinizle huzurlu bir tatil arıyorsanız kesinlikle bu alternatifi değerlendirmelisiniz. Birebirvilla ailesi olarak size en uygun yerleri sunabiliriz.

BUNU PAYLAŞ
  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Favorilerim

XMüşteri Temsilcileri
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Konaklama Süresi0 Gece
  • Elektrik Ücreti0
  • Temizlik Ücreti0
  • Toplam0
  • Ön Ödeme0
  • Girişte Nakit Ödenecek0
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış